Kıcak Şehit Arif Mamış Ortaokulu

Vizyon: Kendisiyle ve toplumuyla barışık,teknolojikgelişmeleri takip edenöğrencmeye meraklı,sağlıklı iletişim kurabilen,sorumluluk üstlene bilen,özgüven sahibi,üretken,yaratıcı,araştıran ve sorgulayan,gelişmelere açıkAtatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarınacevap verebilecek biraylar yetiştirmek

Misyon: Bireysel farklılıkları dikkate alan araştırma sorgulama becerileri gelişmiş yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, tarih bilincine sahip, yaşadığı coğrafyayı bilen, sorumluluklarını bilen, insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, yeniliklere açık iyi bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 8:30 3:20
Isınma: Klorferli
Sportif Etkinlikler: Futbol Voleybol Ve basketbol sahası Sahası mevcuttur
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03225954035 05327855728

WEB - https://kicakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KICAK KÖYÜ ALADAĞ ADANA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - 1100 nüfusu olup market,petrol istasyonu mevcut olup ısınma şekli sobalıdır.Madencilik,ormancılık,hayvancılık,tarım halkın geçim kaynaklarıdır.

Adres - KICAK KÖYÜ ALADAĞ ADANA

Ulaşım Toplu taşıma ve özel araçla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezi 120 km İlçe merkezine 25 km uzaklıktadır.